Hoera! Tijd voor een feestje! Precies 1 jaar geleden postte ik op Facebook mijn allereerste blog. Het is een erg mooi jaar geweest waarin ik veel heb geleerd en veel leuke mensen heb mogen leren kennen.

Wat heb ik allemaal gedaan in het afgelopen jaar?

Er zijn verschillende dingen die het afgelopen jaar erg leuk waren of juist erg belangrijk voor me zijn geweest.

Producten testen

Sander en Mia en later Lotte hebben allemaal leuke producten mogen testen. Alles van hooi tot speelgoed en kattenbakkorrels. Ik denk dat zij er net zoveel plezier van hebben gehad als ik. Ik mocht er namelijk met de camera achteraan om foto’s en video’s te maken. Een paar van onze favoriete producten van het afgelopen jaar zijn:

  1. Lotte Sander hooi etenDe Trixie wilgentunnel: Deze staat nog altijd in het hok en er wordt dagelijks aan geknaagd en mee gespeeld.
  2. Natur weidehooi: Lotte was geen grote hooieter, ondanks dat Ilona altijd haar hooi vers bij de boer haalt. Dat Sander en Mia dit hooi er lekker vonden wist ik al, maar dat Lotte ook ineens zoveel hooi zou eten had ik niet verwacht!
  3. Albert Heijn houtkorrels: één van de aller goedkoopste houten kattenbakkorrels die ik ben tegenkomen in een makkelijke verpakking en gewoon bij de supermarkt verkrijgbaar. Bovendien ruiken ze heerlijk, erg fijn als je de konijnen binnen hebt zitten.

Stichting Konijnenbelangen

Dit jaar ben ik ook gaan bloggen voor Stichting Konijnenbelangen. Dit jaar hoop ik daar een paar evenementen aan toe te mogen voegen zodat ik mensen niet alleen via het internet, maar ook in het echt kan vertellen over de juiste zorg voor hun konijnen.

Sander Lotte slapen 2

Het is heerlijk om twee konijnen zo van elkaar te zien genieten.

Afscheid en nieuwe vriendschappen

Wat heel recent is gebeurd is dat ik afscheid heb moeten nemen van Mia. Ik heb fantastisch mogen genieten van dit lieve konijn. Het was hartverwarmend om zoveel lieve berichten te krijgen van iedereen na haar overlijden.

Sander bleek al snel niet goed alleen te kunnen zijn en dus moesten we opzoek naar een nieuwe vriendin voor hem. Zo kwam lieve Lotte in ons leven. Lotte heeft al heel wat meegemaakt in haar leven. Hopelijk kan ik haar nu voor de rest van haar leven een fijn thuis bieden met een lieve husbun. Het is fantastisch om Sander weer te zien opbloeien en hun liefde en vriendschap te zien ontwikkelen.

Via fijnkonijn.nl heb ik ook kennis mogen maken met een paar hele leuke mensen die allemaal erg dol zijn op hun konijnen. Denise leerde ik kennen door haar konijnen van de maand. Zij had zo’n mooi verhaal over het vinden van een vriendinnetje voor Keutel dat dit een gastblog werd.

Vraag het de dierenarts

Dit jaar heeft onze dierenarts in opleiding al heel wat medische vraagstukken beantwoord in onze rubriek: vraag het de dierenarts. Alles van tranende ogen bij een konijn tot het verschil tussen een mannetjes en vrouwtjes konijn. Een overzicht van alle behandelde onderwerpen vind je hier. Heb je zelf een medisch vraagstuk of een onderwerp dat je graag behandeld zou zien door onze dierenarts? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Op naar volgend jaar!

Dit is slechts een kleine greep uit alles dat ik het afgelopen jaar heb mogen leren en meemaken. Het komende jaar hoop ik nog meer te leren met met jullie te mogen delen. Leuk dat jullie deel hebben uitgemaakt van het eerste jaar van fijnkonijn.nl! Om af te sluiten en dit jaar te vieren staan hieronder twee konijnen cupcakes.

konijnen cupcakes