Wil je graat iets anders dan een standaard bruin konijnenhok in je tuin? Hieronder een aantal mooie foto’s van wat er mogelijk is in je tuin. Wil je meer weten over het huisvesten van je konijnen? Op onze pagina over huisvesting vind je alles over konijnenhokken, konijnenrennen en alles dat er verder komt kijken bij de inrichting van je konijnenhok. Nu eerst wat inspiratie:

Konijnen villa

Dit fantastische konijnenpaleis is eigenlijk een honden kennel, maar zeker ook erg geschikt als huisvesting voor je konijn. Zoiets zou prachtig staan in een tuin. Voor “slechts” $3199,00 kun je hier dit hok bestellen. Wellicht nog even sparen…

Paars konijnenhok

Dit is zeker wat anders dan een standaard bruin konijnenhok. Naast de gedurfde kleur hebben de konijnen alle ruimte om veilig te kunnen spelen. In de bloembakken kun je konijnveilige planten laten groeien, zodat de konijntjes zelfs wat lekkers door de tralies heen kunnen snoepen.

hok juliette juist

Dit mooie konijnenhok is goed te betalen en ziet er ook nog eens heel leuk uit! Het hok heeft een mooie white-wash kleur, een grijs dak en zelfs een plastic uittrekbare lade voor het makkelijk schoonmaken. Het hok kost €169 en is hier verkrijgbaar. Er is zelfs een bijpassende ren te krijgen zodat je konijnen altijd genoeg bewegingsruimte hebben, ook als je er niet bent. De ren kost €85 en is hier te koop.

Gras in een hondenmand

Wil je wat gras in het hok, maar niet het risico dat je konijnen een weg naar buiten graven? Een oude hondenmand goed schoonmaken en daar gras in planten is een fantastisch alternatief!

tunnel tussen hokken

Heb je meerdere kleine konijnenhokken, of geen plaats voor een ren direct aan het hok vast? Een tunnel tussen de hokken, of het hok en een ren is ook leuk! Konijnen zullen zich veilig voelen omdat ze van nature in burchten wonen met veel gangenstelsels. Denk er wel aan dat de tunnel breed genoeg is. Dat je bij je konijn kunt als deze ziek is en in de tunnel zit. En natuurlijk dat je konijn niet naar buiten kan graven of knagen!

mooi groot hok

Dit mooie grote hok zou leuk staan in elke tuin. Met meer dan genoeg ruimte om te rennen en een zoldertje om hooi en andere konijnenspullen op te kunnen slaan. Dit hok is gewoon in Nederland te krijgen. Onder andere hier te krijgen voor €358,00.

Hok uit australie

 Helaas wordt dit hok alleen geleverd in Australië… Hoe schattig is dat kleine hekje? Ik zou wel bang zijn dat mijn konijnen er aan zouden gaan knagen…